torstai 24. lokakuuta 2013

Kätevät ja maukkaat paistetut muikut

NÄITÄ KÄYTIN TÄHÄN KUVAN ANNOKSEEN:   Lagerblad Foodsin valurautapannulla paistettuja muikkuja, bataatti-perunamuusia, uunipaahdettua punajuurta ja tilli-kermaviilikastiketta.


Fiiliksiä keittiöstä on Lagerblad Foodsin keittiömestarin Timo Luotosen blogi. Kuulumisia keittiöstä ja ajatuksia ruoanlaitosta – tervetuloa mukaan fiilistelemään!

Hankimme viime vuonna Lagerblad Foodsille valurautapaistolinjan. Sen ansiosta pystymme paistamaan esimerkiksi muikkuja samaan tapaan, kuin niitä kotikeittiössäkin paistetaan. Valikoimistamme löytyykin nyt uusi tuote, paistetut muikut. Tuote on kuumennusta vaille käyttövalmis kypsä pakaste. Valmiiksi paistettuja muikkuja hyödyntämällä muikkuja ei tarvitse paistaa itse ja keittiön työ helpottuu huomattavasti. Muikku on hyvä kala ja sitä kannattaa suosia useinkin ruokapöydässä.

Netti on hyvä väline etsiä reseptejä. Niinpä itsekin katsoin, että kuvassa oleviin komponentteihin löytyy reseptit netistä. Tarkoitukseni ei ole tehdä reseptiviidakkoa tai keittokirjaa, vaan enemmänkin kuvan kautta kertoa, että näin tällä kertaa tein. Tämä on historiallinen hetki, koska tämä on yrityksemme ensimmäinen tälle palstalle tehty viritelmä. Huikeata!

Syysterveisin TimoEi kommentteja:

Lähetä kommentti